Регіональний менеджмент в системі формування трудового потенціалу - Антонюк, В. П.; Шаульська, Л. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянуто проблеми формування трудового потенціалу та роль регіонального менеджменту у їх вирішенні. Наведено матеріали з розробки Програми підготовки і використання кадрів в економіці Донецької області, шляхи з удосконалення механізму формування та розвитку трудового потенціалу Донецької області.