Дефініції балансу в обліково-економічній літературі та її критична оцінка - Сушко, Дмитро Сергійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Узагальнено основні підходи до розуміння сутності поняття “баланс” в обліковоекономічній літературі  та уточнено його зміст