Оцінка оборотних активів машинобудівних підприємств: напрями проведення економічного аналізу - Суков, Геннадій Сергійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Вивчено існуючі методики аналізу оборотних активів, розроблено рекомендації щодо покращення аналізу оборотних активів на підприємствах машинобудівної галузі з метою ефективного управління.