Контроль укладання та виконання господарських договорів - Романчук, Катерина Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розкрито загальні теоретичні питання контролю укладання і виконання господарських договорів. Розроблено положення щодо організації дієвої системи внутрішньогосподарського контролю договірного процесу на промислових підприємствах.