Принципи фінансової звітності та їх вплив на відображення результатів господарської діяльності суб’єктів малого підприємництва - Мазіна, Олександра Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянуто принципи фінансової звітності та вплив їх дотримання або порушення на відображення результатів діяльності підприємства.