Дослідження основних підходів до визначення економічної сутності інновацій - Кантаева, О. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Рассмотрено подходы к определению экономической сущности  инноваций в историческом ракурсе.