Моделювання структур організації внутрішньогосподарського контролю на АТ (стаття 2) - Виговська, Наталія Георгіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Стаття присвячена вирішенню проблеми оптимального розподілу контрольних функцій між структурами внутрішньогосподарського контролю та бухгалтерськими структурами для досягнення максимальної незалежності контролю.