Основні засоби в статутному капіталі підприємства: бухгалтерський облік та оподаткування - Бондар, Олександр Володимирович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Досліджуються проблеми бухгалтерського та податкового обліку основних засобів отриманих у вигляді внеску до статутного капіталу підприємства, вказуються проблеми та способи їх вирішення.