Можливості державної політики для зниження ризику інвестування у зерновому секторі - Майданевич, Петро Миколайович; Ілляшенко, К. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянуті і проаналізовані питання виникнення ризиків інвестування у зерновому секторі України та можливий вплив держави і уряду на їхнє зниження.