Тенденції розвитку зовнішньоекономічної діяльності Черкаської області - Коломієць, В. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянуті питання розвитку експортного потенціалу Черкаської області та поданий аналіз зовнішньоекономічної діяльності регіону.