Використання методологій оцінки ефективності інвестиційних проектів в ринкових умовах господарювання - Ілляшенко, К. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Проаналізовані проблеми оцінки інвестиційних проектів, розглянуті основні методи визначення економічної ефективності інвестицій, а також зроблена їх порівняльна оцінка.