Використання програмного забезпечення для узгодження бухгалтерського та податкового обліку податку на прибуток підприємства - Ткаченко, Надія Марківна; Квачан, Вікторія Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Досліджена методика розрахунків податку на прибуток, регулювання розбіжностей, що виникають у податковому та бухгалтерському обліку при розрахунку податку на прибуток; досліджені тимчасові та постійні різниці при визначенні податкового та облікового прибутку (збитку) підприємства. Використанні програмні продукти для автоматизації принципів у відповідності з П(С)БО № 17 “Податок на прибуток”