Методика перевірки правильності відображення в балансі статей активу і пасиву - Сушко, Дмитро Сергійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Наведено методичні прийоми аудиту балансу, виділено етапи методики аудиту балансу, розглянуто особливості перевірки правильності відображення статей активу і пасиву.