Проблеми об’єктивності показників бухгалтерського обліку і фінансової звітності при оцінці інвестиційної привабливості підприємств України - Луканьов, Іван Васильович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Досліджуються проблеми адекватності відображення явищ і процесів господарської діяльності в бухгалтерському обліку та фінансовій звітності, здатності економічних показників об’єктивно відбити саме ту властивість, яка необхідна користувачам при оцінці інвестиційної привабливості підприємств.