Фінансова та податкова звітність: узгодженість показників - Лебедзевич, Яна Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розкрито питання, пов’язані з порядком формування показників фінансової та податкової звітності, а також основні вимоги до їх узгодженості.