Організація системи внутрішньогосподарського контролю: поняття, вимоги, фактори впливу - Дереза, Зоя Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Досліджено сутність організації внутрішньогосподарського контролю шляхом аналізу поняття організації, основних факторів впливу на неї. Сформульовано вимоги, яким повинна відповідати система внутрішньогосподарського контролю на підприємстві.