Галузеві особливості формування доходів і витрат у санаторно-курортному комплексі - Гавришків, Ірина Романівна; Іваненко, Валентина Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто порядок та виявлено особливості формування доходів і витрат на підприємствах санітарно-курортного комплексу