Версія в контрольній діагностиці: теоретичний аспект - Виговська, Наталія Георгіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено місце ревізійних версій в процесі контрольної діагностики, розкрито поняття та склад версії.