Історичні етапи оподаткування прибутку підприємств в Україні - Веремчук, Дмитро Володимирович; Пасько, Тетяна Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Визначаються основні історичні етапи оподаткування прибутку підприємств в Україні. Аналізується законодавча база, що регулює оподаткування прибутку підприємств в Україні з моменту виникнення податку на прибуток і до сьогоднішніх днів. Запропоновані перспективи вдосконалення оподаткування прибутку підприємств.