Деякі аспекти формування соціально-трудових відносин на Житомирщині та її регіонах - Стожок, Ольга Зосимівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Розглянуті проблеми формування регіонального ринку праці та прогноз зайнятості населення Житомирщини на перспективу. Визначені пріоритетні напрямки регіональних програм зайнятості населення.