Управління продуктивністю праці на залізорудних підприємствах України - Пономаренко, Павло Іванович; Солодянкін, Олександр Вікторович; Харін, Сергій Анатолійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Розглянуто динаміку продуктивності праці на залізорудних підприємствах України. Вказані фактори її підвищення.