Методологічні підходи щодо оцінювання стану оптового ринку в регіональному аспекті - Пашинська, Галина Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Розглядаються проблемні питання отримання об’єктивної статистичної інформації для аналізу регіонального оптового ринку, наявні джерела формування бази даних, що характеризують стан та розвиток оптового ринку в регіоні загалом та, зокрема, ринку засобів виробництва як основи функціонування національної економіки. Пропонуються напрямки вдосконалення інформаційного забезпечення регулювання оптового ринку.