Служба управління персоналом як осередок сучасної парадигми менеджменту - Мельничук, Дмитро Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Викладено роль та функції служби управління персоналом організації в контексті сучасної парадигми менеджменту.