Формування інформаційних потоків управління витратами підприємств - Ільченко, О. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Присвячено формуванню інформаційних потоків управління витратами та їх особливостей у науково-дослідних, проектних та проектно-вишукувальних підприємствах.