Динаміка виробництва основних видів продукції рослинництва в Україні - Глібов, Руслан Вадимович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2007)
Викладені результати досліджень динаміки виробництва основних видів продукції рослинництва у всіх категоріях господарств України. Запропоновано підвищувати рівень виробництва основних видів продукції рослинництва шляхом удосконалення механізму дотування