Економічні інтереси фермерських господарств в ринкових умовах - Вольська, Вікторія Валентинівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Розглянуто економічні інтереси фермерських господарств в ринкових умовах