Управлінські аспекти обліку власного капіталу та використання облікової інформації в управлінні - Пилипенко, Олексій Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Виділені основні завдання та джерела інформації для ведення управлінського обліку, а також визначається необхідність ведення управлінського обліку власного капіталу