Розвиток економічного аналізу в умовах трансформаційної економіки - Олійник, Оксана Вікторівна; Райковська, Інна Тадеушівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Здійснено уточнення об’єктів і предмету економічного аналізу в умовах трансформаційних процесів, визначено групи суб’єктів економічного аналізу в різних умовах господарювання