Інвентаризація в аудиті: проблеми організації та методики проведення - Бутинець, Франц Францович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Визначено місце інвентаризації в аудиті. Досліджено основні проблеми її організації та методики в сучасному українському аудиті