ПЛАНУВАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ЦІЛЬОВИХ ПРОЕКТІВ РОЗВИТКУ РЕГІОНУ - Фісун, К. А. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено поняття економічного потенціалу. Наведені типові проблеми та методи керування цільовими проектами розвитку регіону.