ЗАСАДИ АДАПТАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ ПІДПРИЄМСТВ У КОНКУРЕНТНОМУ СЕРЕДОВИЩІ - Ткачук, Ганна Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються питання адаптаційних процесів підприємств. Досліджено основні підходи управління їх конкурентоспроможністю на прикладі підприємств Житомирської області.