ІННОВАЦІЇ ЯК ОСНОВА ЕКОНОМІЧНОЇ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВА - Кудирко, О. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядається сутність економічної категорії “інновація” як основи економічної стратегії підприємства, основні фактори інноваційної діяльності підприємства, етапи інноваційного циклу та структура інноваційного потенціалу підприємства.