ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ВІДТВОРЮВАЛЬНОЇ ФУНКЦІЇ ОПЛАТИ ПРАЦІ - Коровченко, О. С. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Стаття присвячена проблемі визначення місця і ролі заробітної плати у процесі відтворення робочої сили в сучасних умовах господарювання.