ВНУТРІШНЯ ПІДТРИМКА ВИРОБНИЦТВА ЯЧМЕНЮ В УКРАЇНІ ТА ЗАРУБІЖНИХ КРАЇНАХ - Діброва, А. Д. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Подано загальну характеристику виробництва ячменю у країнах світу. На основі розрахунків, виконаних із залученням великої статистичної інформації, здійснено порівняльний аналіз показників внутрішньої підтримки виробництва ячменю в Україні та зарубіжних країнах-основних експортерах цього продукту. На основі аналізу сформульовано відповідні висновки.