МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА ОСНОВА ФОРМУВАННЯ ПРОДОВОЛЬЧОГО РИНКУ - Глібов, Руслан Вадимович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Викладені результати аналізу матеріально-технічної бази в контексті формування продовольчого ринку.