ПРИДБАННЯ, ЗЛИТТЯ, ПОГЛИНАННЯ ПІДПРИЄМСТВ: УЗГОДЖЕННЯ ТЕРМІНОЛОГІЇ - Томашевська, Ірина Леонідівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено аналіз літературних джерел щодо понять “злиття”, “поглинання”, “придбання”, конкретизовано їх сутність та визначено місце процесів поглинання, придбання в об’єднанні підприємств.