ВИТРАТИ ТА СОБІВАРТІСТЬ В УМОВАХ ЗАСТОСУВАННЯ П(С)БО 30 “БІОЛОГІЧНІ АКТИВИ” - Мельничук, Борис Вікторович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Висвітлено основні підходи в трактуванні витрат та собівартості в бухгалтерському обліку. Вказана необхідність теоретичного обґрунтування підходів до обліку витрат та визначення собівартості в умовах застосування Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 30 “Біологічні активи”.