ЕНЕРГО-ЕНТРОПІЙНИЙ ПІДХІД В ТЕОРІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Легенчук, Сергій Федорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розкрито особливості застосування всезагальних законів розвитку відносно капіталу у системі підприємства і системі бухгалтерського обліку.