БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ: ТЕОРЕТИЧНИЙ АСПЕКТ - Королюк, Наталія Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розкрито теоретичні основи бухгалтерського обліку людських активів, запропоновано трактування поняття “людський капітал” в бухгалтерському обліку.