ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ В АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ У ПОРЕФОРМЕНИЙ ПЕРІОД - Коробова, Н. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються проблеми реформування бухгалтерського обліку та його наслідки в аграрній сфері економіки України, досліджується вплив реформування аграрних виробничих відносин на загальні підходи до організації бухгалтерського обліку, визначаються основні етапи організації обліку на сільськогосподарських підприємствах в контексті загальної концепції формування системи інформаційного забезпечення управління підприємством.