КРЕДИТУВАННЯ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ТРАНСФОРМАЦІЇ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ - Мироненко, В. П. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Викладені питання кредитування аграрних підприємств в умовах трансформації’ економіки.