ПОДАТКОВА ПОЛІТИКА СУБ’ЄКТІВ МАЛОГО БІЗНЕСУ - Лайчук, Світлана Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Визначено етапи прийняття рішення про вибір системи оподаткування суб’єктами малого бізнесу та фактори, які впливають на вибір системи оподаткування.