МІСЦЕ ПРОГНОЗУВАННЯ В ПРОЦЕСІ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ БАНКУ - Кот, Ольга Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Запропоновано новітні методичні підходи щодо прогнозування фінансової діяльності банку та визначення місця прогнозування у процесі стратегічного управління. Розглядається пошукове та нормативне прогнозування фінансового стану банку за різними сценаріями. Також запропонована залежність результатів прогнозування від рівнів та часового горизонту.