СУТЬ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА: ПІДХОДИ ДО ЇЇ ВИЗНАЧЕННЯ - Світлишин, Ігор Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Викладені результати дослідження сутності ефективності виробництва, визначені основні принципові ознаки даної категорії.