МЕТАДАНІ В СИСТЕМАХ СТАТИСТИЧНОГО МОНІТОРИНГУ - Пугачова, Марина Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Надано визначення понять статистичних метаданих у системах статистичного моніторингу та статистичної метаінформаційної системи, визначені категорії користувачів статистичних метаданих та джерела отримання статистичних метаданих.