СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ ВИРОБНИЦТВА, РЕАЛІЗАЦІЇ ТА ЯКОСТІ МОЛОКА В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ - Процюк, Наталя Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Проаналізовані тенденції розвитку молочного скотарства, їх вплив на якість молока. Здійснено ранжування областей України за відносним сукупним коефіцієнтом якості та визначено основні шляхи підвищення якості молокопродукцїі.