ПЕРЕДУМОВИ НОРМУВАННЯ ЧИСЕЛЬНОСТІ МЕНЕДЖЕРІВ З ВИКОРИСТАННЯ МАШИН В АГРАРНОМУ ВИРОБНИЦТВІ - Лімонт, Анатолій Станіславович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Висвітлено вплив завантаження інженерних працівників механізаторами на узагальнені показники ефективності функціонування сільськогосподарських підприємств, інтенсивність використання машинно-тракторного парку та урожайність пьону-довгунця.