ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПЕРЕДУМОВИ ПОБУДОВИ МОДЕЛЕЙ ПРИЙНЯТТЯ ОПЕРАТИВНИХ РІШЕНЬ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧИМ ПІДПРИЄМСТВОМ - Кочубей, Марина Євгенівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Розглянуті суть та важливість бізнес-моделювання в системі управління підприємством в Україні. Описані моделі тих бізнес-процесів виробничого підприємства, що повністю супроводжують життєвий цикл товару.