СУТНІСТЬ ТА ФУНКЦІЇ ВНУТРІШНІХ ЦІН - Бужимська, Катерина Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Розглянуто та проаналізовані погляди вчених-економістів на сутність та функції внутрішньогосподарських цін. Представлено та обґрунтовано власне бачення проблеми та напрямки подальших досліджень.