РЕГУЛЮВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ БУХГАЛТЕРА В УКРАЇНИ - Чижевська, Людмила Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Проведено критичний аналіз нормативних документів України, які регулюють професійну діяльність бухгалтера та внесені пропозиції з їх удосконалення.